Wilujeng sumping ka Kami

Layanan OEM Ditawiskeun Desain Jasa ditawarkeun

NAHA MILIH KAMI

Shandong Runping Plastik Co, Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik berteknologi tinggi pikeun lambar kerung PP plastik (gulung) sareng kotak bungkus Plastik kalayan ISO 9001: 2008 & auténtikasi RoHs di kota Weifang, propinsi shandong, Cina.

  • Due to the hollow structure of the plastic hollow sheet, its heat and sound transmission effects are much lower than those of solid sheet. It has good heat insulation and sound insulation effects.

    Insulasi sora sareng insulasi panas

    Kusabab struktur kerung tina lambaran kerung palastik, épék panularan panas sareng sora na jauh langkung handap tibatan lambaran padet. Éta ngagaduhan insulasi panas anu saé sareng épék insulasi sora.

  • The first is that the cost of hollow plastic materials is lower than other materials. It will greatly save a lot of costs during the process of purchasing raw materials to finished products.

    Biaya murah

    Anu kahiji nyaéta biaya bahan plastik kerung langkung handap tina bahan sanés. Éta bakal ngahemat seueur biaya nalika prosés mésér bahan baku kana produk réngsé.

  • It is important to know that environmentally-friendly materials are more concerned all over the world. PP hollow sheet are non-toxic and non-polluting, and can be recycled and reused to make other plastic products.

    Lingkungan ramah

    Penting pikeun terang yén bahan anu ramah lingkungan langkung paduli di panjuru dunya. Lambaran kerung PP henteu-toksik sareng henteu polusi, sareng tiasa didaur ulang sareng dianggo deui pikeun ngadamel produk plastik anu sanés.

Populér

Produk kami

Kami arepkeun pamekaran bisnis anu saé sareng unggal pelanggan! Wilujeng sumping ka pabrik kami!

saha kami

Ngajalankeun impor 16 PP pinuh otomatis, PE linier bergelombang lini produksi ekstrusi anu mesin anu paling canggih di jero negeri, anu ngadopsi desain sekrup anu khas, blok choke anu tiasa diatur sareng sistem kontrol suhu khusus pikeun mastikeun pinuh kinerja plastisitas stabilitas sareng efisiensi ékstrusi. 11 sét pemotongan paéh presisi tinggi sareng ngabentuk alat-alat ngadopsi mesin pemotong datar horisontal maju sareng mesin pemotong paeh datar, nerapkeun alat induksi fotoéléktrik anu cerdas pikeun mastikeun ukuran akurat prosés lambar sareng ningkatkeun kualitas ngolah dugi ka saageungna. Ngolah lambaran ogé ngadopsi peralatan las ultrasonik anu canggih, peralatan kotak kuku otomatis sareng alat-alat beungkeutan panas otomatis, alat-alat percetakan otomatis, alat-alat panyegelan otomatis, alat-alat bungkusan otomatis, sareng sajabana Éta tiasa ngahasilkeun ketebalan 1.2mm-13mm sareng papan maksimal 2500mm H H sareng X dewan, kalayan fungsi khusus sapertos dégradasi, anti statis, konduktif, tahan seuneu sareng tahan sepuh. Kaluaran taunan tiasa ngahontal langkung ti 20.000 ton.

  • 官网logo250+188-1
  • 官网logo250+188-2
  • 官网logo250+188-3
  • 官网logo250+188-4
  • 官网logo250+188-5
  • 官网logo250+188-6
  • 官网logo250+188-7
  • 官网logo250+188-8
  • 官网logo250+188-9
  • 官网logo250+188-10
  • 官网logo250+188-11
  • 官网logo250+188-12