Wilujeng sumping ka Kami

Layanan OEM Ditawarkeun Service Desain Ditawarkeun

SAHA NU PILIH US

Shandong Runping Plastik Co, Ltd nyaéta salah sahiji pabrik berteknologi tinggi pikeun lambaran plastik plastik PP (gulung) sareng kotak bungkus plastik nganggo ISO 9001: 2008 & auténtikasi RoHs di kota Weifang, propinsi shandong, China.

  • Due to the hollow structure of the plastic hollow sheet, its heat and sound transmission effects are much lower than those of solid sheet. It has good heat insulation and sound insulation effects.

    Penebat sora sareng insulasi panas

    Alatan struktur kerung dina lambar kerung plastik, épék panasna sareng pangiriman sora jauh langkung handap tina salembar padet. Cai mibanda insulasi panas anu hadé sareng épék insulasi sora.

  • The first is that the cost of hollow plastic materials is lower than other materials. It will greatly save a lot of costs during the process of purchasing raw materials to finished products.

    Biaya murah

    Anu kahiji nyaéta yén biaya bahan plastik kerung leuwih handap tibatan bahan sanés. Bakal seueur ngahemat seueur biaya salami prosés mésér bahan atos pikeun produk bérés.

  • It is important to know that environmentally-friendly materials are more concerned all over the world. PP hollow sheet are non-toxic and non-polluting, and can be recycled and reused to make other plastic products.

    Ramah lingkungan

    Penting pikeun terang yén bahan ramah lingkungan janten langkung prihatin di sakumna dunya. Sepi kerung PP henteu toksik sareng henteu polusi, sareng tiasa didaur ulang sareng dianggo deui pikeun ngahasilkeun produk plastik sanésna.

Kasohor

Produk urang

Kami arepkeun pamekaran bisnis anu saé sareng unggal palanggan! Wilujeng sumping di pabrik kami!

saha urang

Shandong Runping Plastik Co, Ltd mangrupikeun hiji pabrik téknologi tinggi pikeun lambaran plastik plastik PP (gulung) sareng kotak bungkus plastik nganggo ISO 9001: 2008 & auténtikasi RoHs di kota Weifang, propinsi shandong, China. Pausahaan kami gaduh 11 jalur produksi papan berongga plastik canggih sareng 3 bengkel, kapasitas produksi taunan pikeun papan usik plastik anu kualitasna ngahontal sakitar 10000Ton. Kami parantos sertipikat ISO 9001: 2008 sareng sertifikasi RoHs 24Kayakeun kami nyayogikeun 24 jam saatos jasa jual.Anda tiasa nyauran kami iraha waé (86–13355279991) atanapi kirimkeun ka kami.; Aplikasi naon anu 0086 13355279991 palanggan! Wilujeng sumping di pabrik kami!

  • foton
  • haier
  • hisense
  • eaucma
  • 202003021138084014